Ква цена е комплекта с ролките
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ангренажен ремък
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщениеКолега всичко е от един камион.Първо камиона минава през Холандия,после през България.Иначе една нова помпа има шанса да изкара доста повече от една на 50-60 хил. км
От помпа няма как да се скапе двигатела,освен ако не го оставиш да прегрее
Lancia Lybra 2,4jtd 10V 103kw++
Comment
-
Няма никакво значение каква марка са ролките, както и ремъците, не го ли разбрахте най-накрая? И някой може ли да ми каже ей така, по слух колко лева и каква марка са ремъците и ролките на Алфата ми? Пълен смех!Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.
Comment
-
Първоначално публикувано от viktorsterev Покажи съобщениеПич,не говори глупости.Ако блокира помпата дори и нова какво правиме.Ако протече е малкия дявол.
Пич ако не си чоплиш носа и ноктите по време на каране,дори и да блокира помпата няма да ти изпуши двигатела
А съм карал без грам антифриз зимата 10км и дори и не можа да вдигне 90грSAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Първоначално публикувано от dansguardian Покажи съобщениеНяма никакво значение каква марка са ролките, както и ремъците, не го ли разбрахте най-накрая? И някой може ли да ми каже ей така, по слух колко лева и каква марка са ремъците и ролките на Алфата ми? Пълен смех!
Аланколу ти пипал ли си ремък рекамби?
---------- Post added at 22:21 ---------- Previous post was at 22:20 ----------
Първоначално публикувано от alfaromeo16vVarna Покажи съобщениеКва цена е комплекта с ролките
Последно като ги гледах бяха по средата като цена между всички маркиSAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщениеАланколу ти пипал ли си ремък рекамби?Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
Comment
-
Първоначално публикувано от dansguardian Покажи съобщениеПичос, разбирам комплексите ти са малоценност и жалките опити да ги избиваш във форума. Ricambi на италЯнски означава нищо повече от резервни части. Виж, Ricambi Originali си е друго нещо, ма сигур не си го чувал. И не ни излизай с разни раздувки за марки като Continental, няма кой да ти се върже тук, абсолютен клоун си, а правописът ти е под всякаква критика. Anyway...
Ами аз освен Recambi Originali друго Recambi не знам,иначе прав си няма как да знаем ремъка на твоята бангия може и да е от тия по 5 пауда в Ибея,ма това не значи че няма разлика спрямо ContinentalSAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Дали един ремък ще е Dayco, Continental, INA, няма никакво значение, това са реномирани марки, доказали се във времето. Изборът на някоя от тях си е въпрос на пристрастие или лична симпатия.Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
Comment
-
Колега,иди при майстора си(който и да е той),да отвори да погледне,да поцъка с език,пък тогава иди за части.За къде си се разбързал?Ти ли ще казваш на доктора какво лекарство ти е нужно?Освен,ако няма да си го сменяш сам,разбира се.Alfa Romeo 156 1.8 TS'99 144+
Comment
Comment